Espresso

Ja… en hoe kan het ook anders, een heerlijke Italiaanse espresso of cappuccino maakt het thuis uit eten feestje helemaal compleet. 

Wilt u advies over de juiste espresso, koffie en koffiebereiding of de aanschaf van een Italiaanse espressomachine?
Pieter heeft ook een verkoop- en servicepunt van CasaBarista, gevestigd aan de Harderhaven 40 in Zeewolde (vlakbij Harderwijk). Onder andere de merken Expobar, Bezzera, Isomac en Rocket zijn te koop aan de Harderhaven, kom langs voor een uitgebreid deskundig advies of gewoon proeven van de overheerlijke espresso of andere koffie’s aan de gezellige koffietafel bij Pieter. Bel even van te voren.

U kunt hem ook inhuren om op locatie de meest geweldige koffie’s te maken en u inschrijven voor een workshop ‘Espresso, cappuccino en koffie zetten’ aan de Harderhaven 40 in Harderwijk/Zeewolde. Kijk voor de agenda en meer informatie casabaristaKoffiebonen van onder andere het merk Macafe en Lambo (Nederlandse koffiebrander) in diverse melanges zijn te koop bij CasaBarista, per 3 kilo voor een zeer voordelige prijs. Vraag een proefpakket aan pieter@casabarista.nl | 06-42359190.

espresso-pieter-chilfest